Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.statusdesign.gr από τον επισκέπτη  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της. Συνεπώς, ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.statusdesign.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη αποδοχή των όρων αυτών.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/1997), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οιανδήποτε επεξεργασία αυτού.

Πνευματική ιδιοκτησία

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα.

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, η γραφική παράσταση, τα λογότυπα, οι εικόνες κουμπιών, το λογισμικό και οι εικόνες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της STATUS DESIGN ΜΠΑΝΙΟ – ΔΑΠΕΔΟ ΜΟΝ. ΙΚΕ ή ικανοποιημένων προμηθευτών του και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Η σύνθεση (που σημαίνει τη συλλογή, τη ρύθμιση και τη συνέλευση) όλου του περιεχομένου σε αυτήν την περιοχή, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της STATUS DESIGN ΜΠΑΝΙΟ – ΔΑΠΕΔΟ ΜΟΝ. ΙΚΕ ή των προμηθευτών του λογισμικού του και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο και το λογισμικό σε αυτήν την περιοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές και πωλήσεις. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αναπαραγωγής, της τροποποίησης, της διανομής, της αναδημοσίευσης, της επίδειξης ή της απόδοσης του περιεχομένου από την εταιρία STATUS DESIGN συμπεριλαμβανομένης και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.statusdesign.gr, είναι απαγορευμένη. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα statusdesign είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η statusdesign επιτρέπει στους επισκέπτες της σελίδας www.statusdesign.gr, να πραγματοποιούν αναθεωρήσεις και σχόλια στα προϊόντα όπου υπάρχουν. Εάν πραγματοποιήσετε αναθεωρήσεις ή σχόλια στην ηλεκτρονική σελίδα www.statusdesign.gr, τότε χορηγείτε στην εταιρία statusdesign ένα μη αποκλειστικό, ελεύθερο, διαρκές, αμετάκλητο και πλήρως αδειοδοτούμενο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει, να αναπαράγει, να τροποποιήσει, να προσαρμόσει, να δημοσιεύσει, να μεταφράσει να διανέμει και να δημιουργήσει τέτοιες αναθεωρήσεις και σχόλια σε όλο το κόσμο σε οποιαδήποτε αναθεώρηση ή σχόλιο.

Τρόποι παραγγελίας

 

Προς το παρόν το καλάθι είναι ανενεργό.

Παρακαλώ δώστε μας την παραγγελία σας με έναν εκ των κάτωθι τρόπους:

1) Τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα : 2102323586 και 2105775487

2) Μέσω φαξ στο νούμερο 2105775065

3) Μέσω e-mail  στο [email protected]

4) Στο κατάστημα μας στη διεύθυνση Λ. Δημοκρατίας 244, Αγ. Ανάργυροι

Τρόποι πληρωμής

1) Με μετρητά στο κατάστημα μας, Λ. Δημοκρατίας 244, Αγ. Ανάργυροι

2) Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα  στο κατάστημα μας

3) Με κατάθεση στον κάτωθι εταιρικό  τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ :  112/002162-88

IBAN :   GR 2301101120000011200216288 / δικαιούχος STATUS DESIGN

Δικαιούχος: STATUS DESIGN MON. IKE

4) Με προκαταβολή 50% και εξόφληση με την παράδοση στην Αττική με δικό μας μεταφορικό μέσο

5) Με προκαταβολή 50% και εξόφληση πριν την παράδοση στην Αττική με μεταφορική

6) Με προκαταβολή 50% και εξόφληση πριν την παράδοση εκτός Αττικής με μεταφορική

7) Με courier (αντικαταβολή) – για μικρής αξίας παραγγελίες

8) Με PAYPAL (σύντομα κοντά σας)

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας

Πριν από κάθε αποστολή / παραλαβή προϊόντων  θα έχει υπάρξει προγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία

Οι αποστολές των προϊόντων  γίνονται με τους κάτωθι τρόπους:

• Αποστολή στο χώρο σας

Για τις περιοχές εντός Αττικής και για παραγγελία άνω των 40 € η μεταφορά γίνεται ΔΩΡΕΑΝ  στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε κατόπιν συνεννόησης με δικό μας μεταφορικό μέσο. Οι παραδόσεις γίνονται πάντα επί πεζοδρομίου. Για ανέβασμα σε όροφο ή κάποια άλλη υπηρεσία παρακαλώ ρωτήστε μας για κόστος

Για τις “απομακρυσμένες περιοχές” εντός Αττικής η μεταφορά γίνεται ΔΩΡΕΑΝ  έως το πρακτορείο της επιλογής σας.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η μεταφορά γίνεται ΔΩΡΕΑΝ έως το πρακτορείο της επιλογής σας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με εταιρείες ταχυμεταφορών (courier)

Τα έξοδα αποστολής στην περίπτωση του πρακτορείου ή του courier επιβαρύνουν τον πελάτη

Ενδεικτικό κόστος μεταφοράς με πρακτορείο:

1) Κουτί  / εντός Αττικής 5,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 7,00 €

2) Καμπίνα  / εντός Αττικής 10,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 15,00 €

3) Λεκάνη / εντός Αττικής 10,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 15,00 €

4) Έπιπλο / εντός Αττικής 15,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 20,00 €

5) Μπανιέρα / εντός Αττικής 20,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 25,00 €

6) Παλέτα / εντός Αττικής 30,00 € και περιφερειακά Αττικής και εκτός 40,00 €

 

• Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας στην κάτωθι διεύθυνση:

STATUS DESIGN ΜΠΑΝΙΟ ΔΑΠΕΔΟ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Λ. Δημοκρατίας 244, Αγ. Ανάργυροι

Τηλ : 210 2323586 / 2105775487

Φαξ: 210 5775065

e-mail: [email protected]

Επιστροφές προϊόντων

 

Ο αγοραστής υποχρεούται κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων και πριν υπογράψει το αποδεικτικό παραλαβής, να προβαίνει σε έλεγχο της κατάστασης τους.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 72 ωρών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση ελαττωματικής ή λανθασμένης αποστολής, η STATUSDESIGN αναλαμβάνει την πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την πλευρά του αγοραστή. Σ’ αυτή την περίπτωση, η εταιρεία οφείλει να αντικαταστήσει το προϊόν με το ίδιο ακριβώς είδος και να παραλάβει πίσω το ελαττωματικό ή λάθος προϊόν. Όλες οι αποστολές αλλαγών πραγματοποιούνται μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος, αφού έχει πιστοποιηθεί ότι δεν έχει παραποιηθεί η αρχική του συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σ’ αυτή.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να έχει προηγηθεί έγκριση

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε ειδικές παραγγελίες , παραγγελίες ειδικών διαστάσεων / χρωμάτων καθώς και σε παραγγελίες του εξωτερικού

Τιμές προϊόντων

 

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. 24%.

Εγγύηση προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων δίνετε από το κάθε εργοστάσιο. Η εγγύηση δεν καλύπτει την γενική  φθορά λόγω χρήσης. Η εγγύηση έχει ισχύ σε όλα τα προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό χρήσης για τον οποίο έχουν παραχθεί. Σε περίπτωση που το προϊόν παρουσιάσει ελάττωμα εντός της χρονικής περιόδου εγγύησης, παρέχετε δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος ή του σχετικού ανταλλακτικού. Μετά την αγορά, εγκατάσταση και ομαλή λειτουργία των προϊόντων, παρακαλούμε να φυλάσσετε την απόδειξη αγοράς, η οποία αποτελεί μέρος της  εγγύησής σας. Η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη, ισχύει για το προϊόν και όχι για τον αγοραστή και μπορεί να μεταβιβαστεί στον νέο ιδιοκτήτη. Τα ως άνω ισχύουν και για είδη που αγοράζονται εξ’ ονόματός σας από έναν υδραυλικό ή έναν οικοδόμο. Τα περισσότερα εργοστάσια δεν παρέχουν service κατ’ οίκον.