ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην χονδρική πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων το 1969, εξυπηρετώντας πρωτίστως ένα δίκτυο άνω των 1600 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα με τακτικές επισκέψεις και ενημερώσεις στους πελάτες για τα υλικά μας καθώς και για ό,τι καινούργιο αναλαμβάνει η εταιρεία μας να διανείμει.

Την πείρα αυτή με πολύ μεράκι μεταφέραμε στo δικό μας εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, όπου μπορείτε να δείτε τα πλέον επώνυμα προϊόντα για το μπάνιο και το δάπεδο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ταξινομημένα έτσι ώστε να μην κουράζουν τον επισκέπτη αλλά να αναδεικνύουν και να οριοθετούν τις επιθυμίες του που σε άλλους χώρους δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν.


ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Έχοντας προμηθεύσει τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και πολλά από τα σημαντικότερα projects στην Ελλάδα – ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, αθλητικά κέντρα κ.α. – με τα προϊόντα μας όλα αυτά τα χρόνια, αποκτήσαμε και παρουσιάζουμε στην έκθεση μας την μεγάλη μας τεχνογνωσία, που μπορεί να φανεί χρήσιμη στα έργα κάθε μηχανικού, αρχιτέκτονα ή άλλου επαγγελματία που σχετίζεται με τα προϊόντα μας, καθώς και στον ιδιώτη που αναζητά τα πιο καινοτόμες λύσεις για το σπίτι του.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Σχεδιάζουμε και συνθέτουμε μαζί σας το μπάνιο και την κουζίνα που έχετε φανταστεί. Προτείνουμε καινοτόμες λύσεις και προσφέρουμε τη γνώση μας σε κάθε σχέδιο που θέλετε να υλοποιήσετε.

 

ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Το showroom μας διαθέτει πάντα την τελευταία λέξη της μόδας. Μπάνιο, δάπεδο, κουζίνα. Όλα βρίσκονται στο χώρο μας ταξινομημένα προσεκτικά και με μεράκι. Μοναδικά design σας περιμένουν για να δείτε τα προϊόντα μας μέσα σε έτοιμες διατάξεις.

 

ΛΥΣΕΙΣ

Υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες για την τελική επιλογή των προϊόντων; Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις τεχνικές συμβουλές και τον σχεδιασμό που χρειάζεται ο δικός σας μοναδικός χώρος.

Το σύγχρονο design δεν περιορίζεται στην επιλογή χρωμάτων και υλικών αλλά εξελίσσεται σε ένα ανεξάντλητο κυνήγι καινοτόμων και υψηλής αισθητικής προϊόντων.

 

Τιμή και χαρά μας να σας γνωρίσουμε!